zorg als werkgever voor een ergonomische thuiswerkplek

Steeds meer werknemers gaan thuiswerken, maar niet iedereen heeft thuis een werkplek die aan de arbo-eisen voldoet. Zo zitten de meeste werknemers op een normale stoel aan een eettafel of zitten ze zelfs met een laptop op schoot. Ze hebben geen juiste werkhouding met lichamelijke klachten als gevolg. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de thuiswerkplek van je werknemer en het naleven van de arbo-verplichtingen.

houd je medewerker niet alleen fysiek, maar ook mentaal fit

Bij thuiswerken denk je wellicht alleen aan de fysieke gevolgen van een verkeerde werkplek, maar onderschat de mentale gevolgen niet. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de werknemer regelmatig pauze neemt, genoeg beweegt, goed eet en een gezonde leefstijl aanhoudt. Om ervoor te zorgen dat je medewerker mentaal sterk blijft kun je bijvoorbeeld een vitaliteitsprogramma aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerker op een leuke, uitdagende en laagdrempelige manier vitaler wordt, zowel fysiek als mentaal.

Onze diensten

Recharge programma

De #Recharge Methode is een programma voor werknemers waarbij ze gedurende een werkweek actief aan de slag gaan met oefeningen op het gebied van vitaliteit. Hierbij ligt de focus op beweging, ontspanning en voeding. Ze worden ondersteund door een app die ze dagelijks nieuwe inzichten en oefeningen biedt en ze op de hoogte houdt van hun vorderingen.

Voor meer informatie over dit programma bel 085 8200035 of mail info@thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Burn-out preventie voor managers

Door managers te voorzien van de juiste kennis en inzichten kunnen zij vroegtijdig klachten signaleren bij collega’s en een burn-out voorkomen. Tijdens deze training leren zijn de gevarenzones te herkennen en dit tijdig aan te pakken.

Voor meer informatie over deze training bel 085 8200035 of mail info@thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Workshops vitaliteit & persoonlijke ontwikkeling

We bieden een ruim aanbod aan workshops op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij o.a. aan Live/Life balance, Stress Management, Energy Management en Mind Master. Het zijn interactieve sessies van 1,5 uur waarin de deelnemer de juiste tools krijgt om mee aan de slag te gaan. De combinatie van wetenschappelijke achtergrond en interactie zorgt voor inzichten en skills die de deelnemer direct in praktijk kan brengen.

Voor meer informatie over de workshops bel  085 8200035 of mail info@thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Tips om jouw werknemers gezond te laten thuiswerken

Waar voldoende pauzeren voorheen al niet voor vanzelfsprekend was, is dit bij thuiswerken al helemaal niet meer het geval.

Een checklist voor werknemers om te bepalen of zijn/haar thuiswerkplek wel aan de arboregels voldoet.

Kan iedereen wel thuiswerken? Wat moet je regelen wanneer een werknemer gaat thuiswerken? 

Het is belangrijker om bij thuiswerken een goede routine te vinden. Met deze tips wordt thuiswerken makkelijker én plezieriger.

10 tips om zo productief mogelijk thuis te werken

Heerlijk, een paar weken thuiswerken! Dat dacht je aan het begin van de corona crisis misschien. Maar inmiddels is een lockdown niets nieuws.

Regel direct de juiste thuiswerkplek voor je medewerkers

Heb je vragen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Wij zijn bereikbaar via:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur

Volg ons op Social Media