Hoe goed is jouw organisatie beveiligd

Ook bij thuiswerken is IT security iets waar rekening mee gehouden moet worden. Het is van groot belang, dat jouw organisatie tijdens het thuiswerken goed beveiligd is. Zo voorkom je datalekken en hoge boetes. Werken jouw medewerkers wel veilig thuis? Zijn zij op de hoogte van de mogelijke gevaren? Ben je daarnaast wel sterk genoeg tegen cybercriminaliteit? 

maak werknemers bewust van de gevaren

Is de informatiebeveiliging binnen jouw organisatie goed op orde of aarzel je of het wel goed omgaat met klantgegevens? Zijn medewerkers zich wel bewust van hun rol in informatiebeveiliging? Herkennen ze security risico’s en weten ze om te gaan met persoonlijke gegevens? Wij geven graag advies over de manier waarop je bedrijfsinformatie optimaal kunt beschermen.

Onze IT Security diensten

Advies voor organisaties: Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging ontzettend belangrijk. Veel bedrijven vergeten daarbij dat binnen hun organisatie het grootste risico zit. Onze IT Security specialist, Jochen den Ouden, adviseert over de manier waarop je informatie optimaal kunt beschermen. Dit doet hij in heldere taal, bijvoorbeeld via richtlijnen en beleid.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bel 085 8200035 of mail info@thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Training voor thuiswerkers: Informatiebeveiliging

Zijn jouw medewerkers zich bewust van hun rol in informatiebeveiliging? Herkennen ze de risico’s op het gebied van security en weten ze hoe ze om moeten gaan met persoonlijke gegevens? In deze interactieve training leren jouw medewerkers alert te zijn op risico’s en zo veilig mogelijk te werken. De training begint met bewustwording van de risico’s. Kennen jouw medewerkers de risico’s van telefonische contacten, mailverkeer en het gebruik van wachtwoorden? Een training vol eyeopeners.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bel 085 8200035 of mail info@thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Hacker:404

Hackers zijn dol op thuiswerkers, want thuiswerken neemt de nodige risico’s met zich mee als het gaat om veiligheid. Tijdens deze training leer je gebruikmaken van de gereedschappen van een hacker en leer je denken en doen als een hacker. Denk aan hoe hack ik een wachtwoord? Hoe kwetsbaar ben je online? Welke tools gebruikt de hacker? Hoe gebruik je social engineering (techniek om via de zwakste schakel – de mens – toegang te krijgen tot systemen). Een training voor alle werknemers.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bel 085 8200035 of mail info@thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Pentest

Onze IT Security Specialist kan een pentest uitvoeren om binnen je organisatie software en/of netwerk te beveiligen. Pentesten zorgt ervoor dat hij de kwetsbaarheden ontdekt in plaats van een Hacker. Je bent ze hiermee dus voor!

Voor meer informatie over de mogelijkheden bel 085 8200035 of mail info@thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Download tips voor veilig online werken 

Thuiswerken brengt allerlei zaken met zich mee om rekening mee te houden.

Zeker als het gaat om de veiligheid van het versturen van documenten, de privacy van data en het verwerken van informatie op afstand.

Wanneer je medewerkers thuiswerken, wordt vaak geen rekening gehouden met de online veiligheid.

Daarom geven wij een aantal computer & wachtwoord tips die je met jouw medewerkers kunt delen.

Bij het thuiswerken van je medewerkers kunnen ook hackers toeslaan. Juist thuis zijn we minder scherp op onze online veiligheid.

Deze tips kan je aan jouw medewerkers voorleggen, zodat zij bewust zijn van de gevaren binnen websites en e-mails .

Onze IT Security Specialist

Thuiswerkengoedgeregeld.nl werkt op het gebied van IT Security samen met Den Ouden informatiebeveiliging

IT Security Specialist

Bedrijfsinformatie direct goed beveiligen?

Heb je vragen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Wij zijn bereikbaar via:

085 8200035

Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur