voorzie je medewerker van de juiste apparatuur

Medewerkers hebben op kantoor vaak een compleet ingerichte werkplek, maar wat als ze thuis gaan werken? Als de ergonomische thuiswerkplek eenmaal staat is het logisch dat de volgende stap is om een pc of laptop aan te schaffen. Vergeet hierbij ook de randapparatuur niet zoals een beeldscherm, toetsenbord, muis of dockingsstation. 

zorg dat op het gebied van IT OOK alles op orde is

Medewerkers gaan thuiswerken, maar moeten wel hun werk kunnen blijven doen zoals ze dit gewend zijn op kantoor. Kortom de hardware en alle randapparatuur moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Heb je hiervoor niet de juiste capaciteit in huis? Dan is het verstandig om hier ervaren IT’ers voor in te zetten. 

Regel het met thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Onze IT Support diensten

Tijdelijke IT ondersteuning

Azure en Microsoft 365 specialisten passend bij jouw uitdaging én organisatie. Ze ontwerpen en beheren jouw IT omgeving. Zorgeloos en met gemak voor jou, zodat jij sneller én blijvend impact kan maken op de doelstellingen van jouw organisatie. Hiervoor werken wij samen met IT detacheerder Be IT.

Meer informatie over het uitbesteden van IT? Bel  085 8200035 of mail naar info@thuiswerkengoedgeregeld.nl

IT support

Werknemers gaan thuiswerken, maar je wilt dat de thuiswerkplek goed wordt ingericht zodat ze direct aan de slag kunnen en veilig en efficiënt kunnen werken. Wij regelen alle IT zaken. Indien nodig kunnen wij ook de gebruikers gaan ondersteunen via onze IT-support afdeling. Hiervoor werken wij samen met SCALE IT.

Meer informatie over de mogelijkheden voor het inrichten van thuiswerkplekken? Bel  085 8200035 of mail naar info@thuiswerkengoedgeregeld.nl

Randapparatuur

Medewerkers gaan thuis aan de slag en moeten worden voorzien van een juiste computer, laptop, toetsenbord, beeldscherm, muis of dockingsstation. Wij denken graag met je mee en kunnen tevens faciliteren bij de aankoop. Bekijk hier direct ons aanbod.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bel 085 8200035 of mail info@thuiswerkengoedgeregeld.nl 

Succesverhalen

Onze opdrachtgever, Tortus BV, was op zoek naar een partij die haar klant ondersteuning kon bieden tijdens een grote migratie. Zeker 1.470 medewerkers moesten thuis worden voorzien van een nieuw (hergebruikt) apparaat. 

Grote uitdaging? De Corona uitbraak maakte een centrale uitrol onmogelijk. Alle uitrolmomenten moesten hierdoor thuis plaatsvinden.

Xiphos heeft tijdens dit project laten zien dat zij verder gaan dan alleen het bieden van IT support. Ze kunnen oprecht zeggen ‘We add value’. Mede door hun persoonlijke aanpak werd het voor de werknemer zeer prettig ervaren dat zij bij hen thuis kwamen om ze te voorzien van een nieuw (hergebruikt) apparaat.

Download tips over veilig thuiswerken

Wanneer je medewerkers thuiswerken, wordt vaak geen rekening gehouden met de online veiligheid.

Daarom geven wij een aantal computer & wachtwoord tips die je met jouw medewerkers kunt delen.

Bij het thuiswerken van je medewerkers kunnen ook hackers toeslaan. Juist thuis zijn we minder scherp op onze online veiligheid.

Deze tips kan je aan jouw medewerkers voorleggen, zodat zij bewust zijn van de gevaren binnen websites en emails .

Onze IT Support Specialist

Thuiswerkengoedgeregeld.nl werkt op het gebied van IT support samen met SCALE IT

Directeur/IT coach bij SCALE IT

Nieuwe hardware en randapparatuur nodig?

Heb je vragen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Wij zijn bereikbaar via:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur