Download hier je documenten

Bedankt voor je interesse in onze documenten die je kunnen helpen wanneer je medewerkers gaan thuiswerken. Hieronder download je de documenten en eventueel extra informatie die je interessant vindt!

In de Arbowetgeving is bepaald dat de werkgever verantwoordelijk is voor de arbeidsomstandigheden van zijn werknemers. Maar hoe check je al werkgever dat deze arbeidsomstandigheden goed zijn? Het is soms moeilijk om overal persoonlijk langs te gaan. Een checklist voor je werknemers kan daarbij uitkomst bieden. Hiermee kunnen jouw werknemers zelf ook checken of de thuiswerkplek voldoet.

Waar voldoende pauzeren voorheen al niet voor iedereen vanzelfsprekend was, is dit nu we allemaal thuiswerken al helemaal niet meer het geval. De grenzen tussen werk en privé vervagen soms dusdanig dat echt pauzeren er niet meer bij is. Toch is pauzeren een noodzakelijk goed. Check deze 8 insides over hoe jij je pauzes het beste in kunt richten, gewoon vanuit huis!

Ondanks dat je momenteel niet meer op kantoor bent waar je collega’s je in allerlei stressvolle situaties kunnen trekken, kun je toch behoorlijk wat stress ervaren tijdens (of zelfs door) het thuiswerken. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat je gebeld wordt door een belangrijke klant precies op het moment dat je je peuter op het aanrecht ziet klimmen.

Heerlijk, een paar weken thuiswerken! Dat dacht je aan het begin van de corona crisis misschien. Maar inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder en is een lockdown niets nieuws. Thuiswerken is inmiddels zo normaal geworden dat je er waarschijnlijk al niet veel meer over nadenkt. Daarom delen we graag onze 10 favoriete thuiswerktips met je!